CATERING REVELION​

Fireste ca ne dorim ca momentele trecerii dintre ani sa fie cel putin spectaculoase, chiar si cand petrecerea este privata, doar cu familia si grupul de prieteni. De la decorul mesei si al spatiului, la preparatele principala si pana la sampania gustata la miezul noptii – totul trebuie sa fie perfect!

Ne ocupam de prepararea meselor festive de sarbatori de multi ani, cunoastem cantitatea si categoriile de gustari apreciate de invitati si gazde.

CATERING REVELION​​

Petreceri formale de Revelion – noi aducem mancarea!


Suntem alaturi de toti care detin spatii de evenimente si doresc sa organizeze petreceri de Revelion. Bineinteles ca un cadru formal pentru o petrecere de Revelion il reprezinta si sediul unei firme, salile de conferinte ale spatiilor de birouri, atunci cand se organizeaza o petrecere de Revelion cu angajatii si familiile lor.

Vom crea impreuna meniul potrivit tipul de petrecere vizualizat – gustari multe si/sau meniuri pentru fiecare invitat.

Revelion fara efort – mancare de sarbatoare la domiciliul clientilor

Daca ati decis sa fiti gazda petrecerii de Revelion, atunci va trebui sa va ocupati de tot ce inseamna organizare – decor, transmiterea invitatiei cu locatia si ora exacta, asigurarea mesei festive, a bauturilor, a deserturilor.

Nu este nevoie sa petreceti ore in sir in bucatarie pentru a pregati cele necesare, deoarece pentru acest lucru noi va suntem aproape cu serviciile de catering de Revelion, serviciu dedicat acestor petreceri.

livrata Oriunde in Bacau​

Livrata Oriunde in Bacau

Un simplu telefon si echipa Catering Ioana va va oferi solutia potrivita pentru petrecerea pe care o organizati: ofertele sunt personalizate, transportul este gratuit, iar mancarea va fi livrata oriunde in Bacau.