Catering Botez Bacau​

Taina botezului are valoare spirituala – cel crestinat se curata de pacatul stramosesc – prin ceremonia religioasa oficiata conform traditiilor bisericii ortodoxe romanesti.
Catering Botez Bacau
Servicii de catering Profesionale in Bacau

Emotiile sunt extrem de puternice pentru parinti si nasii celui mic, care sunt alesi ca parinti spirituali – astfel ca organizarea petrecerii ce urmeaza dupa botezul propriu zis trebuie sa reprezinte continuarea celebrarii intr-o maniera armonioasa. Pentru ca acest lucru sa fie posibil, organizarea botezului trebuie sa fie realizata din timp, avandu-se in vedere:

  • Selectarea salii de evenimente unde se va desfasura botezul
  • Transmiterea invitatiilor catre toti cei pe care familia ii doreste aproape in aceasta zi importanta
  • Asigurarea muzicii si crearea unei ambiante placute prin decor
  • Alegerea unui meniu de botez pentru toate gusturile.

La alegerea meniului de botez va trebui sa tineti cont de cateva criterii de selectie, dupa cum urmeaza:

1. Preparate

Pentru a va asigura ca invitatii vor aprecia meniul oferit, trebuie ca mai intai, acesta sa va fie dumneavoastra pe plac. Selectati varianta care va place, iar invitatii dumneavoastra se vor bucura de savoarea gustarilor

Preparate​

2. Capacitatea de lucru a Firmei de Catering Pentru Botez

Posibilitatea de a oferi un numar mare de meniuri, atunci cand este nevoie, trebuie sa reprezinta un alt criteriu de selectie. Gratie sistemului de lucru extrem de organizat, echipa Catering Ioana poate prepara meniuri pentru petreceri de botez cu pana la 300 de persoane.

3.  Comunicarea Eficienta

Modul in care veti comunica ceea ce doriti influenteaza in mod direct rezultatul final al petrecerii de botez organizate. Va suntem aproape in momentele tensionate specifice organizarii unei astfel de celebrari, astfel incat meniul de botez sa nu mai reprezinte o grija in plus.

Pregatim cu drag delicatesele pentru petrecerea de botez organizata cu ocazia crestinarii celui mai tanar membru al familie. Ofertele noastre de catering includ variante de meniu pentru botez delicioase, care vor completa atmosfera petrecerii organizate pana la cel mai mic detaliu.

Expert de Catering în Bacau

Echipa Catering Ioana din Bacau este la dispozitia dumneavoastra pentru selectarea variantei de meniu preferate. Fiecare optiune de prezentare este conceputa special pentru acest tip de eveniment. Orice meniu din oferta de catering pentru botez este realizat cu grija de bucatari profesionisti, pentru ca dumneavoastra si invitatii sa savurati momentele petrecute impreuna cu aceasta ocazie speciala.