Catering Paste

Sarbatorile pascale ne indeamna la contemplare, rugaciune si apreciere. Pastele este o sarbatoare cu o puternica valoare religioasa, fiind totodata momentul in care familiile se reunesc, chiar si doar pentru un week-end.

Echipa Catering Ioana pregateste masa de Paste pentru dumneavoastra, fie ca organizati o petrecere privata, cu familia si prietenii, fie ca va ocupati de organizarea unui eveniment de dimensiuni mai mari, cum este petrecerea cu firma.

Catering Pastele

Cum Poti Pune La Punct Petrecere De Firma Organizata Cu Ocazia Pastelui?

Vorbim despre o masa cu 10-15 persoane inainte de zilele libere sau de o petrecere de anvergura in toata regula, pentru o firma cu numerosi angajati?

Noi dispunem de o capacitate de lucru mare, asa ca nu va fi nicio problema sa preluam o comanda cu mai multe meniuri si gustari – contacteaza-ne, transmite-ne cerintele si vom găti cu drag preparate traditionale specifice sarbatorii pascale.

Catering Paste – livrare la domiciliul clientului

Sărbătorile de Paști ne îndeamnă să contemplăm, să ne rugăm și să apreciem. Paștele este o sărbătoare cu o puternică valoare religioasă, fiind, de asemenea, momentul în care familiile se întâlnesc, chiar și doar pentru un weekend.

Echipa Ioana Catering pregătește masa de Paște pentru tine, fie că organizezi o petrecere privată cu familia și prietenii, fie că organizezi un eveniment mai mare, ar fi o petrecere a companiei.

Catering Paste – livrare la domiciliul clientului​