Catering Nunti

Un eveniment precum nunta presupune implicarea totala in organizare, de la cele mai mici detalii pana la aspectele complexe. Si cum fiecare cuplu vizualizeaza ziua nuntii fara niciun fel de impediment, fiecare detaliu de organizare conteaza. In fond, mirii trebuie sa se simta gazdele petrecerii, dar sa aiba tot timpul pentru a celebra, fiind exclus sa se ocupe constant de orice problema ar surveni.

Catering Nunti

Catering Pentru Nunti de bun gust – la Propriu si la Figurat!

Pentru ca totul sa fie perfect, masa de celebrare trebuie sa fie delicioasa! Cu ocazia nuntii tale, echipa Catering Ioana iti va fi alaturi de la discutia preliminara a solicitarii de catering si pana in ziua petrecerii. Vei putea alege un meniu de nunta care sa va fie pe plac tie si invitatilor, cu preparate inspirate de bucataria romaneasca, preparatele clasice servite la petrecerile de nunta, intr-o prezentare actuala.

Suntem Pregatiti Pentru Orice tip de Petrecere

Bineinteles ca ne puteti solicita serviciile de catering si pentru petrecerile de cununie sau logodna sau aniversari de nunta – suntem pregatiti pentru orice tip de petrecere.

suntem pregatiti pentru orice tip de petrecere
Echipa flexibilă

Echipa Catering Flexibilă

Suntem o echipa flexibila si ne adaptam cerintelor dumneavoastra si, mai ales, volumului de lucru de care este nevoie. Asadar, fie ca organizati o nunta restransa (pana in 100 de participati) sau una mare, de 300 de persoane, suntem pregatiti pentru cererea dumneavoastra.