Catering Parastase si Pomeniri​

Pierderea unei persoane dragi reprezinta un moment greu pentru fiecare dintre noi, un astfel de eveniment luandu-ne intotdeauna prin surprindere. Masa de pomenire este omagiul adus celor care au plecat de langa noi, fiind prilej de comemorare si aducerea aproape a cunoscutilor acestora.

Catering Parastase si Pomeniri​
meniu de parastas delicios

Serviciile de catering pentru parastase si pomenile facute la perioadele stabilite conform traditiilor sunt gandite sa elimine din grijile de organizare. De aceea, echipa noastra pregateste meniuri de parastas delicioase, pentru a fi oferite prietenilor, rudelor, tuturor celor prezenti.

Vizam sa oferim un meniu de parastas delicios, la pret accesibil, in functie de preparatele selectate. Avand in vedere ca unele evenimente au loc in perioade de post, este posibil ca pomana sau parastasul sa trebuiasca sa fie organizat in acord cu restrictiile alimentare prevazute de post. Asadar, dispunem de creativitate pentru alcatuirea unui meniu savuros pentru orice pomenire, fie ca este vorba despre meniu standard, despre meniuri de dulce, meniu de post sau de meniuri de parastas care pot contine peste.

Catering Parastase si Pomeniri​

Echipa Catering Ioana iti va fi alaturi cand vei organiza mesele de pomenire – asa cum sunt acestea stabilite, de regula la 3, 9 si 40 de zile si